Turite skolų ar skolininkų ir tai  stipriai kartina jūsų gyvenimą? Tiesiog parduokite skolas. Skolų pirkimas yra visiškai legalus teisinis sandoris. Tiksliau tariant, skolų pirkimas yra toks  instrumentas, kuris suteikia jūsų įmonei galimybę ne tik atsikratyti rūpesčių, susijusių su skola, bet ir paversti skolą ar jos dalį apyvartinėmis lėšomis.  Tą patį galima pasakyti ir apie skolų išieškojimą. Tad, pirmas žingsnis tokių problemų sėkmingo sprendimo link – tinkamų teisininkų komandos pasirinkimas. Skolų valdymo įmonės EDS.lt ekspertai teigia, jog gali greitai ir lengvai išspręsti  visas su jūsų bendrovės fiziniais ar juridiniais skolininkais kylančias bėdas.

Tikriausiai natūraliai kyla klausimas – kokią naudą man ar mano įmonei gali suteikti skolų pirkimas? Atsakome:

  • Jūs iš karto gaunate pinigus;
  • Išvengiate ilgo išieškojimo proceso;
  • Nelieka skolininkų bendrovės balanse;
  • Išvengiate galimų nuostolių dėl apyvartinių lėšų trūkumo.

Profesionali skolų valdymo įmonė iš karto sumokės net iki 90 % skolos sumos. Tokiu būdu Jūs iškeisite savo skolą arba visą skolininkų portfelį į pinigus ir tokiu būdu sumažinsite riziką, o gautos lėšos galės būti skirtos Jūsų verslo veiklai. Tad jeigu turite neišmokėtų skolų, būtinai susisiekite su šios srities specialistais.

Daugeliui skolintojų norisi ne tik atgauti kuo didesnę skolos dalį, tačiau taip pat ir kuo greičiau susitvarkyti su dokumentais, kurie kasdienybę apkrauna labai nemaloniais ir visai nereikalingais rūpesčiais. Natūralu, kad   skolos pardavimas tampa labai viliojančia alternatyva. Pasirašius pirkimo-pardavimo aktą skolintojas visiškai nebetenka jokių teisių į tą skolą, kurią pardavė. Jam tereikia sulaukti pinigų, pasirašyti dokumentus ir viskas.

Skolos pardavimo atveju sąlygos dažniausiai labai panašios, nepriklausomai nuo to  kas yra skolininkas ir  kokio dydžio  yra toji skola. Kaip jau minėjome, esminis niuansas yra tai, kad po pardavimo pasirašymo proceso skolintojas nebetenka  jokių teisių į skolą, kuri atitenka tam tikros įmonės nuosavybei.

Vėl gi,  pasikartosime –  prieš pradedant skolų išieškojimo ar skolų pardavimo procesą, verta atidžiai ir atsakingai pasirinkti teisininkus. Žinoma, geriausia tartis su komanda, o ne vienu asmeniu, kadangi tuomet gausite platesnį paslaugų spektrą ir tuo pačiu išsamesnes konsultacijas, kurios leis džiaugtis norimu rezultatu.

 

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.